MailChimp

De Koppeling

 

Met de Teamleader-MailChimp integratie kun je contactpersonen en bedrijven met Teamleader synchroniseren zodat je gerichte campagnes naar jouw leads of klanten kunt verzenden.

 

Contacten en bedrijven In Teamleader worden automatisch gesynchroniseerd naar een MailChimp-lijst en worden voortdurend bijgewerkt. Je hebt altijd de laatste informatie bij de hand.

 

Dankzij de integratie heeft u geen moeite meer met het maken van een export en het importeren van de ene softwarer oplossing naar de andere, waardoor u tijd en geld bespaart.

 

 

Over MailChimp

Meer dan 15 miljoen mensen en bedrijven over de hele wereld gebruiken MailChimp. Met onze functies en integraties kunt u marketing e-mails, geautomatiseerde berichten en gerichte campagnes verzenden. En met onze gedetailleerde rapporten kunt uw bedrijf continue blijven verbeteren.

 

MailChimp is al sinds 2001 beschikbaar. Het bedrijf is begonnen als een project dat werd gedaan naast het reguliere werk en werd gefinancierd door diverse webontwikkelaars. Nu zijn we 's werelds grootste marketingautomatiseringsplatform en sturen we meer dan een miljard emails per dag. Wij stellen technologie beschikbaar voor kleine bedrijven en maken innovatieve producten die onze klanten in staat stellen te groeien.

 

Website softwareleverancier:

https://connect.mailchimp.com/integrations/teamleader-crm

 

Website ontwikkelaar:

https://mailchimp.com

 

Categorie:

CRM / Email marketing